FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

Te Wierik blikt vooruit: ''Moeten volgende week gewoon winnen van Ajax''

( 0 reacties)
Te Wierik blikt vooruit: ''Moeten volgende week gewoon winnen van Ajax''

FC Groningen heeft zondag een punt gepakt op bezoek bij rivaal SC Heerenveen. Mike te Wierik, aanvoerder van de noorderlingen weet dat het veel beter moet, volgende week tegen Ajax.

“We begonnen echt heel erg slecht. Onherkenbaar. Elke bal kwam meteen weer terug, dan blijf je aan het verdedigen. De bal was continu voor Heerenveen. We kregen geen druk op de bal”, begint Te Wierik tegenover FOX Sports. “Dan is het moeilijk om in de wedstrijd om te zetten.”
 
FC Groningen speelde een betere tweede helft. “Zo moeten we ook beginnen. Volgende week tegen Ajax sta je dan met 5-0 achter. Ik ben trots op de ploeg hoe we dat hebben rechtgezet. Maar ik kan op dit moment leven met een punt. Maar we staan er nog steeds bij. Maar we moeten volgende week gewoon winnen van Ajax.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›