Uitblinkende Hahn: ''FC Groningen maakte het ons erg moeilijk''

( 0 reacties)
Uitblinkende Hahn: ''FC Groningen maakte het ons erg moeilijk''

Warner Hahn was zondag opnieuw belangrijk voor SC Heerenveen. Met een paar mooie reddingen zorgde hij ervoor dat de Friezen met 1-1 gelijkspeelden tegen FC Groningen.

"Of ik dacht dat het een rustige middag zou worden? Er zijn maar weinig rustige middagen bij Heerenveen", begint Hahn tegenover de NOS. "We begonnen goed. Maar we hebben het daar nagelaten om het te beslissen. Helaas hebben we de wedstrijd niet kunnen winnen."
 
Vlak voor de tegengoal pakte Hahn twee geweldige ballen. "Dat zijn wel lekkere reddingen. We hadden het gewoon moeilijk. Je weet dat je dan nog heel lang moet. Het was de tweede helft heel lastig en Groningen speelde met een nieuw systeem. Ze maakten het ons heel moeilijk."
 
Hahn beleefde een onrustige week na het ontslag van Jan Olde Riekerink. "Het is nooit fijn. Je weet in de voetballerij dat de kop van de trainer kan gaan rollen. Dat voelde voor ons als groep niet fijn omdat wij daar ook verantwoordelijk voor zijn. Maar je weet dat je verder moet. Wij hebben ondermaats gepresteerd en nu heeft de nieuwe trainer het overgenomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›