Bruns getergd: ''Nog liever 40 minuten warmlopen zonder invalbeurt''

( 0 reacties)
Bruns getergd: ''Nog liever 40 minuten warmlopen zonder invalbeurt''

Met twee doelpunten in zijn eerste duel voor Thomas Bruns kende de van Vitesse gehuurde middenvelder een daverende start bij FC Groningen. Daarna verging het hem beduidend minder, waardoor Bruns zijn basisplaats onder trainer Danny Buijs kwijtraakte.

"Ik baal er natuurlijk verschrikkelijk van dat ik geen basisplek meer heb", zegt Bruns tegen het Dagblad van het Noorden. "Vorige week hoefde ik de dug-out niet eens uit. Dan heb ik nog liever dat ik, zoals Iliass Bel Hassani, 40 minuten had mogen warmlopen zonder invalbeurt. Dan heb je in ieder geval nog het gevoel dat je de kans maakt om erin te komen. Hoe zeggen ze dat? Dan krijg je tenminste nog een worst voorgehouden."

De selectie kreeg een aantal dagen vrijaf, tot ergernis van Bruns. "Nee, dat is niet echt lekker als je niet hebt gespeeld. Je gaat lopen malen. Ik besloot me op de training te herpakken. Ik denk dat ik daar mijn invalbeurt aan te danken heb. Dus ja, ik was blij dat ik weer een half uurtje mocht opdraven tegen Heerenveen", vervolgt hij.

"Ik weet nog niets over mijn nabije toekomst", vertelt Bruns. "Van Vitesse heb ik nog niets gehoord. Hoe, wat, waar volgend seizoen, geen flauw idee. In het voetbal is natuurlijk altijd alles onzeker. Het liefst wil je zekerheid in het leven, ik ook, maar we moeten maar zien waar het schip strandt. Als de vakantie zich straks aandient, zou ik toch wel graag willen weten waar ik aan toe ben. Zoals het er nu voor staat, ga ik gewoon terug naar Vitesse, maar ik zit er natuurlijk niet op te wachten om daar weer op de bank plaats te nemen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›