Makkelie grijpt niet in als VAR: ''Daar kun je over discussiëren''

0
Makkelie grijpt niet in als VAR: ''Daar kun je over discussiëren''

Dennis Higler was afgelopen weekend de scheidsrechter tijdens de wedstrijd FC Groningen - Ajax. Danny Makkelie was in die wedstrijd de VAR en hij had een drukke avond. 

FC Groningen voelde zich na afloop van het duel bestolen, omdat er geen penalty was gegeven aan de Trots van het Noorden. "Van buitenaf was er heel veel discussie over de handsbal van Tagliafico. Was dat wel of geen strafbaar hands? Er zijn mensen die vinden dat ik het fout heb gedaan en mensen die vinden dat ik het goed heb gedaan, daar kunnen we over discussiëren. Ik heb alle camera's bekeken en ik vond het geen bewuste handsbal'', vertelt de arbiter tegenover VTBL.

Klaas-Jan Huntelaar kwam als invaller binnen de lijnen en hij maakte de 0-1 voor Ajax. Na die goal trok hij zijn shirt uit en dat leverde hem geel op. Een aantal minuten later kreeg hij zijn tweede gele kaart voor een overtreding, maar veel mensen vroeger zich af of het geen directe rode kaart had moeten zijn voor de spits. "Bij Huntelaar is mijn voorkeur een rode kaart en dat heb ik ook tegen Dennis gezegd. Ik vond het meer rood dan geel.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!