FC Twente keert terug: ''Beladen wedstrijd voor FC Groningen''

0
FC Twente keert terug: ''Beladen wedstrijd voor FC Groningen''

Mike te Wierik is blij dat FC Twente weer terugkeert in de Eredivisie. De aanvoerder van FC Groningen komt uit die regio en heeft onder meer een verleden bij aartsrivaal Heracles Almelo.

"Met alle respect: ik speel liever tegen FC Twente dan tegen Fortuna Sittard of tegen Excelsior. Veel van mijn vrienden zijn voor FC Twente, het is een wedstrijd in de buurt, dat is alleen maar mooi", vertelt Te Wierik in gesprek met TC Tubantia.

"Met Heracles speelde ik graag de derby en voor Groningen is het ook een beladen wedstrijd. Dus ja, ik heb die wedstrijden in dat opzicht wel gemist. Twente hoort wat status betreft in de eredivisie en als ze niet zoveel rare capriolen hadden uitgehaald, waren ze ook nooit gedegradeerd", vervolgt Te Wierik.

"Dat ze meteen kampioen zijn geworden, is knap, vind ik. FC Twente had met Sparta, Roda JC, NEC en Go Ahead Eagles behoorlijke tegenstand. Dat de ploeg slecht speelde kan, maar de rest was blijkbaar nog slechter. Het maakt ook niet uit hoe je kampioen wordt, als je het maar wordt. Voor volgend seizoen heeft het team wel een upgrade nodig om stand te houden in de eredivisie", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!