Buijs eist resultaat: ''Er zal dus zeker iets veranderen tegen Zwolle''

0
Buijs eist resultaat: ''Er zal dus zeker iets veranderen tegen Zwolle''

FC Groningen neemt het woensdagavond op tegen PEC Zwolle. Danny Buijs, trainer van de Groningers, begint mogelijk opnieuw met spitsenkoppel Paul Gladon en Kaj Sierhuis.

"Ze hebben het zeer behoorlijk gedaan. Het zijn twee jongens die bediend moeten worden. Normaal gesproken hebben wij meer de bal in een thuiswedstrijd dan afgelopen zaterdag. Ze hebben er veel energie ingelegd. De onderlinge samenwerking kan nog beter, maar ze hebben ook nog niet veel samen gespeeld", aldus Buijs in gesprek met RTV Noord.

FC Groningen kan niet beschikken over de geschorste Ludovit Reis. "Ik vond het blok met hem en Samir echt uitstekend. Memisevic staat vaak iets voor de verdediging, waardoor Ludo iets verder naar voren kan spelen. Er zal dus zeker iets veranderen tegen Zwolle."

Buijs hoopt nog de play-offs te bereiken met FC Groningen. "De insteek is vanaf dag één al duidelijk. Ik vind dat Groningen altijd in het linkerrijtje hoort te spelen en dan doe je normaal gesproken mee om de play-off plekken. Onze insteek is duidelijk. We moeten bij Zwolle een resultaat halen als we nog naar boven willen kijken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!