Buijs realistisch: ''Dan gaan we met een kater de zomer in''

0
Buijs realistisch: ''Dan gaan we met een kater de zomer in''

Wil FC Groningen nog deelnemen aan het toetje, dan moet de ploeg van trainer Danny Buijs erin zien te slagen Willem II te passeren op de ranglijst. Daarnaast moeten de Tilburgers dan de bekerfinale van Ajax verliezen, anders levert plek acht geen ticket op.

"Ik heb vanaf dag één gezegd dat ik met FC Groningen in het linkerrijtje wil spelen en uiteraard wil ik zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar het halen van play-offs hebben we op dit moment niet in eigen hand", vertelt een realistische trainer Danny Buijs in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Vanavond gaat FC Groningen op bezoek bij PEC Zwolle. "Kijk, als we in de laatste drie wedstrijden nog maar één punt pakken, gaan we met een kater de zomer in, ondanks het feit dat het over het geheel genomen dan nog steeds een behoorlijk goede tweede seizoenshelft is geweest. Zeker als je ziet waar we vandaan komen", vervolgt de oefenmeester.

"Maar stel, we pakken nog vijf punten en halen het net niet. Of we winnen drie keer, maar de concurrentie doet dat ook. Moet je jezelf dan een verwijt maken? Volgens mij hebben we het dan, ondanks het mislopen van play-offs, nog steeds goed gedaan na de winterstop met een totaal van meer dan 30 punten", aldus Buijs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!