Warmerdam hoopvol: ''Het kan wel eens gaan lukken''

Django Warmerdam keerde zaterdagavond in de play-offs tegen Vitesse terug in de basis bij FC Groningen. De 23-jarige middenvelder kampte enkele maanden met blessureleed, maar is inmiddels weer wedstrijdfit.

"Het is heerlijk om weer te spelen", vertelt Warmerdam in gesprek met RTV Noord. "Ons team speelde ook echt goed vanavond. Mijn blessure duurde iets langer dan verwacht. Soms is dat lastig en frustrerend. Daarom ben ik extra blij dat ik hier nu zo kan staan."

Dat hij in de basis mocht beginnen, kwam voor Warmerdam als een verrassing. "Maar ik sta er vrij nuchter in en benader de wedstrijd niet anders dan normaal. Spanning speelde geen rol, het was vooral lekker om te spelen. Dit zijn de mooiste potjes van het seizoen", aldus de linkspoot na de 2-1 zege op Vitesse.

Warmerdam realiseert zich dat FC Groningen in poleposition ligt om de finale van de play-offs te bereiken. "We gaan voor het hoogst haalbare, maar we zijn ook al heel blij dat we de play-offs hebben gehaald. We bekijken het van wedstrijd naar wedstrijd, maar als je ziet hoe we vandaag spelen dan kan het wel eens gaan lukken", besluit hij hoopvol. 

Lees meer:
0 reacties