Mahi maakt einde aan droogte: ''Het gaat toch aan je knagen''

Mimoun Mahi was zaterdagavond eindelijk weer eens trefzeker namens FC Groningen. De 25-jarige aanvaller benutte in de tweede seizoenshelft weliswaar twee strafschoppen, tegen Vitesse maakte Mahi zijn eerste velddoelpunt van 2019. 

"Ik heb er lang op zitten wachten en ik ben er dus erg blij mee", vertelt Mahi tegenover de NOS. "Als je weer een doelpunt te pakken hebt, dan doet dat wel iets met je vertrouwen. Het is een opluchting. Elke aanvaller wil doelpunten maken. Het gaat dan toch een beetje aan je knagen."

Mahi is van mening dat FC Groningen zich in de eerste helft tegen Vitesse van hun beste kant hebben laten zien. "Als je ons zag voetballen, dan is het genieten. We zetten druk, creëerden kansen en lieten Vitesse niet in hun spel komen", aldus de FC Groningen-spits. "Je had vandaag zelfs wat ruimer mogen winnen. 2-1 is magertjes, maar we hebben onze job gedaan." 

Hoewel de marge niet groot is, heeft Mahi er alle vertrouwen in dat FC Groningen de finale van de play-offs bereikt. "Vitesse moet dinsdag komen, wij hebben aan een gelijkspel genoeg. Ik ben ervan overtuigd dat wij ook dinsdag een goed resultaat gaan behalen", besluit Mahi.

 

Lees meer:
0 reacties