Slutskiy houdt hoop: ''Het zal om karakter, lef en teamspirit gaan''

Leonid Slutskiy kijkt met gemengde gevoelens terug op de 2-1 nederlaag bij FC Groningen. De Vitesse-trainer is teleurgesteld over het resultaat, maar wijst daarnaast op de moeilijke omstandigheden.

"Het was een erg zware wedstrijd", stelt Slutksiy in gesprek met FOX Sports. "Het is voor mij ook de eerste keer dat we drie wedstrijden in één week spelen. Wedstrijden als deze zijn erg lastig en onvoorspelbaar. Er worden veel fouten gemaakt en je krijgt te maken met veel blessures."

Dat Vitesse in Groningen heeft weten te scoren, is volgens Slutskiy van groot belang. "Ik ben erg blij met ons doelpunt, want 2-0 of 2-1 is een groot verschil. Het had goed gekund dat we na de 2-0 zouden 'breken', maar dat gebeurde niet. We hebben de wedstrijd nog enigszins omgedraaid en kregen ook nog een enorme kans op de 2-2."

Slutskiy weet dat een 2-1 achterstand niet een ideale uitgangspositie is. "Maar we hebben dinsdag een goede kans. Ik denk dat het dan om karakter, lef en teamspirit zal gaan", besluit de Rus. 

Lees meer:
0 reacties