Klaver blijft met vraagtekens achter: ''Alsof mij iets is afgenomen'' Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië VIDEO | Zeefuik, Sierhuis en Hoekstra winnen met Jong Oranje Commercieel directeur per direct vertrokken bij FC Groningen FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

Pasveer: ''Er is een ander beeld ontstaan door dat optreden''

( 0 reacties)
Pasveer: ''Er is een ander beeld ontstaan door dat optreden''

Ondanks dat Vitesse in het Hitachi Stadion met 2-1 onderuit ging tegen FC Groningen, houdt doelman Remko Pasveer het volste vertrouwen in een goede afloop voor de Arnhemmers.

"Ik begrijp dat er een ander beeld is ontstaan door het optreden in de Euroborg", zegt Pasveer tegen De Gelderlander. "Het was zaterdag ongekend slap. Er ontbrak energie. Martin had zijn dag niet. Maar dit was ook een incident. En we hadden met drie of vier goals verschil kunnen verliezen, maar uiteindelijk valt de schade mee."

Er is veel kritiek op de huidige speelstijl van het Vitesse van Leonid Slutskiy. "Vorig seizoen was er onder Edward Sturing meer pressing. De Hollandse School. Ik ben ook van de aanval. Maar deze trainer kiest een ander systeem. Meer gesloten. Dat is wennen, ja", vervolgt hij.

Desondanks gelooft Pasveer in de werkwijze van Slutskiy. "Maar ik val de trainer niet af. Dit is zijn zienswijze. De clubleiding moet dit seizoen evalueren. Wij moeten professioneel zijn en onze arbeid verrichten. Wij willen Europa in en daar moet alles voor opzij. De vakantie is geboekt, maar eerst zijn er nog drie wedstrijden", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›