Van Dijk door het dolle heen: ''Ongelooflijk, we hebben het geflikt''

Virgil van Dijk was zaterdagavond door het dolle heen, nadat hij met Liverpool FC de Champions League in de wacht had weten te slepen. In de finale met Tottenham Hotspur bleken The Reds met 2-0 te sterk. 

"Geweldig. We hebben het geflikt. Het is ongelooflijk. Ik kan het niet echt onder woorden brengen", reageert Van Dijk na afloop. "Het was een lastige wedstrijd. Spurs deed het goed, zeker de tweede helft. Maar we hebben het geflikt. Fantastisch."

De voormalig FC Groningen-verdediger is trots op zijn ploeggenoten. "We zijn gegroeid als spelers, als mensen en als groep. We hebben hard gewerkt op de training en dat moeten we blijven doen. Dit team is geweldig, deze fans zijn geweldig. Ik ben heel trots om met deze jongens en voor deze fans te spelen. Laten we ervan genieten."

Ten slotte maakt Van Dijk van de gelegenheid gebruik om de supporters te bedanken. "Ik ben ook naar Liverpool gegaan, omdat ze echte fans hebben, ze leven voor de club", stelt hij. "Als we vandaag niet hadden gewonnen en geen titel hadden gewonnen, zouden ze er nog steeds zijn voor ons. Dat geeft iedereen een goed gevoel."

Lees meer:
0 reacties