Fysiek trainer neemt na 14 jaar afscheid: ''Een nieuwe uitdaging''

Waar de selectie van FC Groningen aan de vooravond van de transferzomer bij lange na nog niet rond is, is de samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2019/2020 wel al compleet. Dat laat Hans Nijland weten in zijn 724ste en laatste (!) reguliere nieuwsbrief. 

"Zoals eerder gemeld wordt Adrie Poldervaart de eerste assistent van hoofdtrainer Danny Buijs bij FC Groningen", schrijft Nijland op de website van FC Groningen. "Sander van Gessel heeft een doorlopende overeenkomst als assistent-trainer bij het eerste elftal."

"Alfons Arts wordt eveneens toegevoegd aan de technische staf van de eerste selectie voor het seizoen 2019/2020", vervolgt Nijland. "Hij was de afgelopen seizoenen trainer van FC Groningen onder-23. Tenslotte hebben we ook met Bas Roorda overeenstemming weten te bereiken over een nieuwe éénjarige overeenkomst als keeperstrainer bij FC Groningen. Daarmee is het technische plaatje voor de eerste selectie rond.”
 
Toch moet FC Groningen ook afscheid nemen van een lid van de technische staf. "Jan-Arend Vredeveld heeft zijn functie opgezegd als fysiek trainer bij de club. Hij gaat begin juli een nieuwe uitdaging aan, als Teamleider bij Medisch Centrum Zuid. Jan-Arend is 14 jaar aan de club verbonden geweest en wij wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie", besluit Nijland. 

Lees meer:
0 reacties