Niljand: ''Bezoekers aan ons stadion zullen mogelijk vreemd opkijken''

In de zomermaanden zal er zowel aan het veld in het stadion als de trainingsvelden groot onderhoud verricht worden. Dat heeft Hans Nijland laten weten in zijn laatste reguliere nieuwsbrief namens FC Groningen.

"Zoals te doen gebruikelijk wordt er in de zomermaanden groot onderhoud verricht aan de trainingsvelden op Sportpark Corpus den Hoorn en het hoofdveld in het Hitachi Capital Mobility Stadion", aldus Nijland op de website van FC Groningen.

"Bezoekers aan ons stadion zullen daarom de komende periode mogelijk vreemd opkijken als zij de ogenschijnlijk kale vlakte zien", vervolgt de FC Groningen-directeur. "Maar onze groundsmen zijn professionals en zij verzekeren ons dat er over een paar weken weer een uitstekende grasmat ligt."
 
Naast groundsmen zijn er deze week ook schoonmaakploegen in het Hitachi Capital Mobility Stadium aanwezig. "Sinds deze week zijn er overdag ook schoonmaakwerkzaamheden in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Een groep van circa tien vrijwilligers voert de komende periode een grote schoonmaak uit.”

 

Lees meer:
0 reacties