Matusiwa trots: ''Al vrij snel toonde FC Groningen interesse''

( 0 reacties)
Matusiwa trots: ''Al vrij snel toonde FC Groningen interesse''

Azor Matusiwa speelt de komende seizoenen bij FC Groningen. De middenvelder speelde op huurbasis bij De Graafschap en mocht vertrekken bij zijn werkgever Ajax.

"Al vrij snel nadat wij tegen Groningen hadden gespeeld toonde FC Groningen interesse", begint Matusiwa tegenover FC Groningen TV. "Daarna is er contact geweest tussen de club en zaakwaarnemer. Er waren meer clubs met interesse. Ik heb wel even contact gehad met Sierhuis en Zeefuik en die waren heel positief over FC Groningen."

Matusiwa is blij met zijn komst naar FC Groningen. "Ik vind het een hele mooie club en ik denk dat ik mij goed kan ontwikkelen hier. Dit is een belangrijk punt in mijn loopbaan en dan moet je een goede keuze maken", vervolgt hij. "Je volgt je gevoel. Mijn gevoel bij de club is goed."

De middenvelder koos in januari voor een vertrek uit Amsterdam. "Bij Ajax liep ik een beetje vast in mijn ontwikkeling. Toen kwam De Graafschap en dat was een uitgelezen mogelijkheid. Dat heeft goed uitgepakt. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij De Graafschap."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 september 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›