Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

Nijland blikt positief terug: ''Dat maakt me trots''

( 0 reacties)
Nijland blikt positief terug: ''Dat maakt me trots''

Hans Nijland vertrekt na een 23-jarig dienstverband bij FC Groningen. De algemeen directeur heeft de afgelopen jaren veel betekend voor FC Groningen, maar toch kreeg Nijland regelmatig kritiek.

"Het is natuurlijk niet altijd allemaal rozengeur en maneschijn geweest", vertelt hij op de clubwebsite. "Vanzelfsprekend heb ik ook kritiek ontvangen en soms stevig. Maar als directeur én supporter van de club begrijp ik dit wel. Iedereen vindt wel iets van wat je zegt en doet en dat maakt deze club ook zo mooi en bijzonder."

Nijland denkt dat er realistisch tegen FC Groningen aangekeken moet worden. "We moeten ons blijven realiseren dat er bij een club als FC Groningen altijd pieken en dalen zullen zijn. Er is zelfs een televisieserie naar vernoemd: ‘Goede Tijden, slechte Tijden’, en zo is het.”
 
De algemeen directeur kijkt positief terug. "Het kan niet altijd even succesvol zijn. Maar wat me trots maakt, is dat we in mindere periodes er altijd weer met elkaar in zijn geslaagd de rug te rechten, zonder dat we daarbij onderweg van veel mensen afscheid hebben moeten nemen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›