Benschop: ''Ik heb gescoord in de afscheidswedstrijd van Beckham''

( 0 reacties)
Benschop: ''Ik heb gescoord in de afscheidswedstrijd van Beckham''

Charlison Benschop is de nieuwe spits van FC Groningen. De 29-jarige aanvaller, die transfervrij overkomt van FC Ingolstadt, wist al enige tijd dat de Groningers hem graag wilden inlijven. 

"De interesse van FC Groningen speelde al een tijdje", vertelt Benschop aan FC Groningen TV. "Wouter Gudde ken ik al van mijn tijd bij RKC. Vandaar dat het contact zo snel tot stand kwam." Benschop kan niet wachten om zijn eerste minuten te maken voor FC Groningen. "Voor mij begon het wel te kriebelen. De gesprekken duurden lang. Ik wil nu zo snel mogelijk aansluiten en wedstrijdfit worden."

Benschop bracht een groot deel van zijn carrière in het buitenland door. Aan zijn tijd in Frankrijk heeft de spits fijne herinneringen overgehouden. "Ik heb een doelpunt gemaakt in de afscheidswedstrijd van David Beckham. Het was zijn laatste wedstrijd, toen wij met Stade Brest tegen Paris Saint-Germain speelden. Een kwartier voor tijd werd hij gewisseld. We verloren 1-3, maar ik heb wel gescoord."

Ten slotte legt Benschop wat voor type speler hij is. "Ik ben een vechter en een teamspeler. Daarnaast pik ik mijn doelpuntjes mee, dat is belangrijk voor een spits. Ik neem andere jongens graag mee op sleeptouw in de strijd om de overwinning."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 oktober 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›