Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Gudmundsson: ''Dat is toch de droom van iedere jonge voetballer''

( 0 reacties)
Gudmundsson: ''Dat is toch de droom van iedere jonge voetballer''

Gabriel Gudmundsson hoopt dit seizoen te schitteren bij FC Groningen. De watervlugge buitenspeler kwam deze zomer over van het Zweedse Halmstads BK en heeft een duidelijk doel voor ogen.

"Ik wil me hier verder ontwikkelen om daarna de volgende stap te kunnen maken naar van de vier grote competities, naar Engeland, Duitsland, Spanje of Italië. Dat is toch de droom van iedere jonge voetballer. Daarom ben ik ook uit Zweden vertrokken", vertelt Gudmundsson aan Voetbal International. "En een selectie voor het nationale elftal is ook een doel. 

Marcus Berg, Andreas Granqvist, Frederik Stenman en Rasmus Lindgren gingen Gudmunsson al voor. "De meeste Zweden die bij FC Groningen hebben gespeeld, hebben het hier goed gedaan en later een mooie transfer gemaakt", weet hij. "Jonge jongens krijgen hier snel een kans. Ook dat was voor mij een reden voor FC Groningen te kiezen", aldus Gudmundsson.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›