Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Benschop treft oud-werkgever: ''Ik ken nog veel jongens daar''

( 0 reacties)
Benschop treft oud-werkgever: ''Ik ken nog veel jongens daar''

Charlison Benschop heeft het uitstekend naar zijn zin bij FC Groningen. De 29-jarige spits traint inmiddels een week mee bij de club en hoopt snel wedstrijdfit te worden. 

"Het bevalt hier uitstekend", vertelt Benschop op de website van FC Groningen. "Ik ben hartstikke goed opgevangen door alles en iedereen. Ik ben weer lekker bezig met trainen, dus ik ben erg blij hier te zijn." De aanvaller maakte eerder deze week zijn officieuze debuut namens FC Groningen. In het oefenduel met FC Emmen kwam hij dertig minuten in actie. 

"Ik had dat van te voren afgesproken met de trainer, omdat het natuurlijk mijn eerste dagen bij FC Groningen waren", legt Benschop uit. "Ik moet ook nog een beetje wennen aan de speelwijze en de verwachtingen van de trainen. Ik hoop snel meer minuten te gaan maken."

Benschop heeft zaterdag de kans om zich opnieuw te laten zien. FC Groningen neemt het dan op tegen de Duitse tweedeklasser Hannover 96, een oud-club van Benschop. "Ik heb er drie jaar gespeeld. Ik ken nog veel jongens daar. Het is altijd leuk om tegen je oude club te spelen. Of ik zelf ook ga spelen? Ik hoop van wel, maar de keuze is aan de trainer."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›