Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

FC Groningen in oefenwedstrijd te sterk voor Hannover 96

( 0 reacties)
FC Groningen in oefenwedstrijd te sterk voor Hannover 96

FC Groningen heeft vanmiddag in een oefenwedstrijd tegen Hannover 96 een zege geboekt. De ploeg van Danny Buijs won met 1-0 van de 2. Bundesliga-club.
 
Na tien minuten spelen kwam FC Groningen op voorsprong. Kaj Sierhuis stifte de bal prachtig over doelman Ron-Robert Zieler heen. Nog geen vijf minuten later kreeg Sierhuis een grote kans om de score te vergroten, maar hij stuitte ditmaal op Zieler.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en dus won FC Groningen in Hannover. Nieuweling Ramon Lundqvist kreeg de grootste kans. Zijn schot eindigde echter op de lat.

Opstelling FC Groningen: Padt, Te Wierik, Matusiwa, Doan, Sierhuis, Lundqvist, Gudmunsson, Itakura, Absalem, Hrustic, Zeefuik. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›