Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Sierhuis niet verrast: ''We trainen veel op het aanvalsspel''

( 0 reacties)
Sierhuis niet verrast: ''We trainen veel op het aanvalsspel''

Kaj Sierhuis is niet verrast door de oefenzege van FC Groningen op Hannover 96. De FC Groningen-spits, die met zijn doelpunt een groot aandeel had in de 1-0 overwinning, is zich bewust van de kwaliteiten binnen de selectie van de Groningers. 

"Het komt niet helemaal uit de lucht vallen deze overwinning", legt Sierhuis uit in gesprek met RTV Noord. "Ik had er wel vertrouwen in dat we tegen een club als Hannover 96 een uitstekende pot op de mat hebben kunnen leggen. Dat lukte zeker in de eerste helft, met name in de eerste twintig minuten." 

Met name in aanvallend opzicht kwam FC Groningen goed voor de dag. "We trainen veel op het aanvalsspel", vertelt Sierhuis. "Dat hebben we vandaag in de eerste twintig minuten wel terug kunnen zien. Er was veel diepgang, beweging tussen de linies en er werden veel kansen gecreëerd. Dat is positief."

Al met al is Sierhuis tevreden over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "We zijn een tijdje bezig en goed onderweg. Vandaag hebben we denk ik een behoorlijk goed FC Groningen laten zien. Bij vlagen hebben we het spel vertoond dat we aan het begin van de Eredivisie terug willen zien. We moeten nog constanter worden en alles moet nog een stukje beter, maar de eerste stappen zijn gezet." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›