Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Buijs geniet na van oefenzege: ''Een uitstekende test voor ons''

( 0 reacties)
Buijs geniet na van oefenzege: ''Een uitstekende test voor ons''

Danny Buijs kan met een goed gevoel terugkijken op de oefenzege van FC Groningen op Hannover 96. De coach van de Groningers is blij dat zijn elftal zich kan meten met een club als Hannover. 

"Ik ben dik tevreden", zegt Buijs in gesprek met RTV Noord. "Ik heb een aantal goede dingen gezien. Het was een fantastische wedstrijd tegen een hele grote club. Ze hebben een achterban van veertigduizend man, dus dit was een uitstekende test voor ons."

FC Groningen verscheen zaterdag aan de aftrap met de beoogde basiself van Danny Buijs. "We proberen dingen uit, maar we gaan de competitie niet met elf jongens in", vertelt de trainer. "Je bent wel op zoek naar een vertrekpunt, een elftal waar je de competitie mee ingaat. We werken naar het start van de competitie toe. De kans is groot dat de kern van dit elftal dan ook in de basis zal staan." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›