Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Zeefuik over vertrek: ''Er is niets concreets voorbij gekomen''

( 0 reacties)
Zeefuik over vertrek: ''Er is niets concreets voorbij gekomen''

FC Groningen won zaterdag met 0-1 op bezoek bij Hannover 96. Verdediger Deyovasio Zeefuik speelde een sterke wedstrijd tegen de 2. Bundesliga-club.

"Dit was een goede test. We hadden in de openingsfase al verder uit kunnen lopen, maar dat was blijkbaar nog iets te veel gevraagd. We hebben daarna in elk geval stand gehouden tegen een goede tegenstander. Daar kunnen we echt mee vooruit", begint Zeefuik tegenover Dagblad van het Noorden.

FC Groningen opent het seizoen tegen FC Emmen, waar 'target' Glenn Bijl onlangs verlengde. "Hij wilde niet komen als ik zou blijven en dat zegt iets over hem", aldus Zeefuik. "Dat hij bang is om de concurrentiestrijd aan te gaan. Maar ik ben nog steeds hier. Er is niets concreets voorbij gekomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›