Personele problemen bij FC Groningen: ''Zal wel een oplossing komen''

Mike te Wierik en Ramon Lundqvist kregen een rode kaart in de eerste helft tegen FC Twente. Vooral de schorsing van de verdediger zorgt voor personele problemen bij de Trots van het Noorden.

Samir Memisevic is geblesseerd en daardoor is de spoeling achterin heel dun. Nu Te Wierik ook nog geschorst is, moet trainer Danny Buijs puzzelen. ''We hebben niet direct een andere centrale verdediger achter de hand, maar we hebben wel jongens die er eventueel zouden kunnen spelen. Denk aan Tom van de Looi, Bart van Hintum, al zijn zij in de eerste plaats middenvelder en linksback. Maar ze hebben wel ervaring op die positie. Er zal wel een oplossing komen, maar het blijft vervelend'', aldus Te Wierik.

De verdediger was het niet eens met zijn rode kaart en hij hoopt dat de straf van de tuchtcommissie niet te zwaar wordt. ''Ik heb nog nooit een directe rode kaart gehad, alleen ooit eens twee keer geel. Ik ben wel hard, maar niet gemeen. Het is in ieder geval kloten. Je kunt misschien zeggen dat ik niet in die situatie moet komen, maar ik kan toch ook niet half gebukt zo’n duel in gaan'', vraagt de aanvoerder zich hardop af. 

Lees meer:
0 reacties