Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

''Als je niet kunt winnen, dan moet je zorgen dat je niet verliest''

( 0 reacties)
''Als je niet kunt winnen, dan moet je zorgen dat je niet verliest''

AZ heeft na drie duels in het nieuwe seizoen altijd nog geen tegentreffer hoeven te incasseren. De Alkmaarse voorhoede wordt bewierookt, maar ook de defensie staat als een huis. Zondag wist FC Groningen eveneens het net niet te vinden.

"Als je niet kunt winnen, dan moet je zorgen dat je niet verliest", zegt verdediger Pantalis Hatzidiakos in het Noordhollands Dagblad. "We hebben weer geen goal tegen gekregen én blijven dit seizoen ongeslagen. Dat geeft een goed gevoel, maar ik denk niet dat het een heel leuke wedstrijd was om naar te kijken omdat we zelf ook weinig hebben gecreëerd."

AZ kwam amper in haar spel. "FC Groningen zette hoog druk, waardoor er weinig ruimte was op het middenveld. Daardoor werden wij af en toe gedwongen om de lange bal te spelen", luidt het besluit van Hatzidiakos.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›