''Er gaat nu in het Noorden een heel interessant spel ontstaan''

1
''Er gaat nu in het Noorden een heel interessant spel ontstaan''

Met nog één week over voordat de transferperiode afgelopen is, moet er in Groningen veel gebeuren wil de transfer van Ritsu Doan naar PSV doorgaan.

“Dat hangt af wat er met die vraagprijs gaat gebeuren. PSV wil hem heel graag hebben, maar ze zijn geschrokken van de vraagprijs van FC Groningen", begint Reon Boeringa bij Voetbal International. "Er gaat nu in het Noorden een heel interessant spel ontstaan."

"Doan wilde vorig seizoen eigenlijk al weg bij FC Groningen, toen was er interesse van CSKA Moskou. Toen is hij gebleven en zelf ervan in de onderstelling geraakt dat er een jaar later wel te praten viel bij interesse van een grotere club. Hij is behoorlijk teleurgesteld en bang dat een nieuwe kans op sportieve promotie hem door de neus geboord wordt", vervolgt hij.

"Tegelijkertijd gaat PSV niet betalen wat FC Groningen nu wel. Er gaan nu spelletjes gespeeld worden. De vraag is hoe hard die spelletjes gespeeld worden en of er dan iets met die vraagprijs gebeurt. Dat zal bepalen of Doan al dan niet naar Eindhoven kan komen.”

De clubwatcher denkt wel dat Doan iets kan toevoegen bij PSV. “Ik vind hem wel een speler die iets anders brengt, rust aan de bal maar minder diepgang dan Malen en Bergwijn. Aan de andere kant kan hij ook wel vergeleken worden met Ihattaren en dat is een eigen opgeleide jongen, een supertalent en die moet hij niet in de weg gaan zitten.”

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Aug 2019 om 10:37
    ik vraag mij af of er maar één gesprek is geweest tussen PSV en FC, want deze clubwatcher komt nu weer met een oud verhaal en niks nieuws, ik denk dat de clubs in een goed gesprek er wel uit zullen komen en wie weet is er al een accoord