Klaver blijft met vraagtekens achter: ''Alsof mij iets is afgenomen'' Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië VIDEO | Zeefuik, Sierhuis en Hoekstra winnen met Jong Oranje Commercieel directeur per direct vertrokken bij FC Groningen FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

'Verkoop Doan levert FC Groningen 'slechts' 7,5 miljoen euro op'

( 1 reacties)
'Verkoop Doan levert FC Groningen 'slechts' 7,5 miljoen euro op'

FC Groningen ontvangt een bedrag van rond de 7,5 miljoen euro voor Ritsu Doan. Dat weet De Telegraaf te melden. De Japanse middenvelder maakt de overstap naar PSV. 

FC Groningen bereikte dinsdagavond een principe-akkoord met de Eindhovenaren over Doan. Volgens De Telegraaf zijn PSV en FC Groningen een bedrag van zo'n 7,5 miljoen euro overeengekomen. Dit bedrag kan nog oplopen door bonussen. 

De transfersom die PSV betaalt voor Doan betaalt ligt aanzienlijk lager dan het bedrag van 14 miljoen euro dat FC Groningen in eerste instantie vroeg voor de Japanner. De Groningers hebben vermoedelijk ingezien dat het behouden van een ontevreden speler weinig zin heeft en om deze reden de vraagprijs flink omlaag bijgesteld. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Aug 2019 om 11:23
    het glas is weer half leeg
zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›