Te Wierik reageert op transfergeruchten: ''Daar lijkt het wel op, ja'' Matchday: FC Groningen met Sierhuis in duel met FC Twente 'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten''

'Verkoop Doan levert FC Groningen 'slechts' 7,5 miljoen euro op'

( 2 reacties)
'Verkoop Doan levert FC Groningen 'slechts' 7,5 miljoen euro op'

FC Groningen ontvangt een bedrag van rond de 7,5 miljoen euro voor Ritsu Doan. Dat weet De Telegraaf te melden. De Japanse middenvelder maakt de overstap naar PSV. 

FC Groningen bereikte dinsdagavond een principe-akkoord met de Eindhovenaren over Doan. Volgens De Telegraaf zijn PSV en FC Groningen een bedrag van zo'n 7,5 miljoen euro overeengekomen. Dit bedrag kan nog oplopen door bonussen. 

De transfersom die PSV betaalt voor Doan betaalt ligt aanzienlijk lager dan het bedrag van 14 miljoen euro dat FC Groningen in eerste instantie vroeg voor de Japanner. De Groningers hebben vermoedelijk ingezien dat het behouden van een ontevreden speler weinig zin heeft en om deze reden de vraagprijs flink omlaag bijgesteld. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Nov 2019 om 10:10
    treat filosofisch https://nlcasinospot.nl/
  • 28 Aug 2019 om 11:23
    het glas is weer half leeg
zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›