Matusiwa baalt: ''Negentig minuten lang de betere partij''

0
Matusiwa baalt: ''Negentig minuten lang de betere partij''

Azor Matusiwa kan niet geloven dat FC Groningen na de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo met lege handen staat. De 21-jarige balafpakker zag dat de Venlonaren er in de laatste minuten met de overwinning vandoor gingen. 

"Dit is heel zuur. We waren negentig minuten lang de betere partij. Als je het dan zo weggeeft, dan is dat heel zonde", zegt Matusiwa tegen RTV Noord. De middenvelder was zelf betrokken bij het eerste tegendoelpunt. "Ik dacht dat ik de laatste man was. Daarom zette ik een stap naar voren. Ik dacht dat het dan buitenspel zou zijn, maar volgens mij werd de buitenspelval door iemand anders opgeheven."

Na de nederlaag tegen VVV-Venlo zakt FC Groningen verder weg op de ranglijst. "We hebben in de eerste wedstrijden te veel punten laten liggen", constateert Matusiwa. "Tegen Heracles hadden we twee weken terug moeten winnen en vandaag weer. Dat zijn zes dure punten. Volgende week krijgen we PEC. Die wedstrijd moeten we winnen. Daar staat de druk ook wel op."

De Groningers komen bovendien moeilijk tot scoren. "We hebben nog niet veel gescoord, maar we kregen vandaag wel de kansen om de wedstrijd te beslissen. Dat hebben we nagelaten. Hij hoefde voor hun maar een keer goed te vallen en dan sta je na afloop weer met lege handen", besluit Matusiwa. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!