Te Wierik vol ongeloof: ''Als vandaag een club had moeten winnen...''

0
Te Wierik vol ongeloof: ''Als vandaag een club had moeten winnen...''

Mike te Wierik staat zichtbaar aangeslagen voor de pers te woord na afloop van de verloren wedstrijd tegen VVV-Venlo. De FC Groningen-aanvoerder kan bijna niet geloven dat zijn elftal na de wedstrijd met lege handen staat. 

"Als er vandaag een club had moeten winnen, dan waren wij dat. Toch staan we weer aan de verkeerde kant van de score. Dat is pijnlijk", zegt Te Wierik tegenover FOX Sports. De verdediger is weinig gecharmeerd van de speelwijze van opponent VVV-Venlo. "Als je ziet uit wat voor voetbal zij hun kansen hebben gecreëerd...''

Toch steekt Te Wierik vooral de hand in eigen boezem. "Bij beide tegendoelpunten stond het gewoon niet goed. Dat mag niet, maar wij hadden zelf ook twee, drie keer moeten scoren. Het is echt ongelofelijk dat wij hier vandaag verliezen", stelt hij.

Met de nederlaag in Venlo ziet het erop de ranglijst slecht uit voor FC Groningen. "De eerste wedstrijd hebben we gewonnen, maa in de andere wedstrijden hebben we onszelf in de vingers gesneden", constateert Te Wierik. "We geven niet veel weg, maar we doen het gewoon niet goed op de moment waar het om gaat." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!