'Dat gaat nog niet gebeuren, Buijs durft het nog niet aan''

Na een lastige week waarin FC Groningen zowel PSV als Ajax trof, en van beide verloor, spelen ze vanavond tegen RKC. Tegen de hekkensluiter van de Eredivisie zal FC Groningen meer aan aanvallen toe komen.

“RKC komt nu op bezoek. Ik denk dat dit wel een mooie gelegenheid is om vanaf het begin met twee spitsen te spelen", begint Wiliam Pomp bij het programma 'Vis en Voetbal' van RTV Noord. "Ik zou heel graag Romano Postema een keer in de basis willen zien naast Charlison Benschop. Benschop als kapstok spits en Postema als goaltjesdief daar omheen die op zijn kansjes loert. Dat zou ik heel graag willen zien.”

“Dat gaat alleen nog niet gebeuren. Althans, niet vanaf het eerste fluitsignaal", vervolgt de FC Groningen watcher. "Zo zei Danny Buijs het letterlijk. Het kan wel zijn dat een bepaalde situatie zich voordoet waarin hij het gaat proberen."

“Hij beweegt een beetje mee, hij voelt een beetje mij. Hij kan mijn zienswijze daarin wel volgen", zegt Pomp. "Alleen durft hij het nog niet aan om het vanaf ’t begin te doen, ook omdat hij denkt dat Benschop nog geen 90 minuten vol kan houden en dat hij in het begin dan te veel wissels verspilt.”

Lees meer:
0 reacties