VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

VIDEO| Samenvatting: FC Groningen zonder problemen langs RKC Waalwijk

( 0 reacties)
VIDEO| Samenvatting: FC Groningen zonder problemen langs RKC Waalwijk

FC Groningen weet eindelijk weer eens wat winnen is. In de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk werd het 3-0 voor de Groningers. 

De bezoekers kregen in de beginfase wat kansjes, maar dankzij prima werk van Padt, bleef het 0-0. Dat was niet lang zo, want Groningen kwam op voorsprong. Een hoekschop werd binnen gekopt door Te Wierik. Nog voor rust werd de score verdubbeld. Zeefuik gaf de bal strak voor en Benschop was erg alert bij de eerste paal.

Na rust bleef FC Groningen het betere spel hebben. Kansen kwamen er wel, maar de echte beslissing liet nog even op zich wachten. Die kwam zo'n kwartier voor tijd. Gudmundsson gooide met zijn eerste treffer de wedstrijd in het slot. 

Opstelling FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Van Hintum, Matusiwa, Hrustic (Postema 74'), Lundqvist (Gudmundsson 66'), El Hankouri, Benschop (Van Kaam 86'), El Messaoudi

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›