VIDEO | Sierhuis en Zeefuik helpen Jong Oranje aan zege op Engeland

Jong Oranje heeft dinsdag haar zevende overwinning op rij geboekt. Op De Vijverberg zegevierde het elftal van trainer Erwin van de Looi met 2-1 over Jong Engeland.

Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik konden dinsdag beiden op een basisplek rekenen. Het FC Groningen-duo was bovendien van grote waarde tegen Jong Engeland. Waar Sierhuis de 1-0 voor zijn rekening nam, was Zeefuik de aangever.

In Doetinchem opende Jong Oranje na 23 minuten spelen de score. Kaj Sierhuis kon met enig fortuin de 1-0 binnenschieten uit een voorzet van Deyovaisio Zeefuik. Na rust kantelde het spelbeeld en ging Jong Engeland nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd sloegen de Engelsen dan ook daadwerkelijk toe. Manchester United-talent Mason Greenwoord herstelde in de 75e minuut het evenwicht. In de blessuretijd trok Jong Oranje de wedstrijd toch nog naar zich toe. Javairo Dilrosun schoot in de 91e minuut schitterend raak uit een vrije trap en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1.