Buijs: ''Dan zullen we wel een heel goed niveau moeten halen''

Na de overwinning op Vitesse, heeft FC Groningen twee weken de tijd gehad om zich voor te bereiden op Feyenoord. 

"Feyenoord heeft een moeizame start van het seizoen gehad. Eigenlijk staan ze te laag voor de wedstrijden die ze gehad hebben. Het heeft op momenten ook wel tegen gezeten, maar ze staan daar nu eenmaal. Daar moeten zij zien weg te komen", aldus Danny Buijs bij FC Groningen TV.

"Ze hebben ook nog een trainerswissel gehad en zijn nog actief in de Europa League, voor het Nederlands voetbal is het te hopen dat zij het daar goed doen. Maar voor ons is het te hopen, daar gaan wij alles aan doen, dat wij daar zondag een tikje kunnen uitdelen", vervolgt de coach. "Het is zeker niet onmogelijk om van Feyenoord te winnen, maar dan zullen we wel een heel goed niveau moeten halen."

Buijs kan tegen Feyenoord over bijna iedereen beschikken. "In principe hebben we vandaag iedereen op het trainingsveld gehad. Er zijn nog één of twee vraagtekens waar we moeten kijken hoe zij reageren op deze training. Dan heb ik het over Azor (Matusiwa, red.) en Joël (Asoro, red.)", geeft hij aan. "Alle andere jongens zijn sowieso inzetbaar."

Lees meer:
0 reacties