Buijs voorzichtig: ''Het gaat gewoon een hele lastig duel worden''

0
Buijs voorzichtig: ''Het gaat gewoon een hele lastig duel worden''

Danny Buijs ziet geen reden om zaterdag wijzigingen in zijn elftal aan te brengen. Dat zegt de FC Groningen-trainer in aanloop naar de wedstrijd met Fortuna Sittard tegen RTV Noord.

"De kans is heel groot dat er bijna geen wijzigingen zullen zijn, dus waarschijnlijk spelen we met dezelfde elf", stelt Buijs, die zaterdag met zijn selectie in de ochtend al afreist naar Limburg. Op zo'n veertig kilometer van Sittard komt de selectie van FC Groningen dan aan bij een hotel. 

"Jongens die daar behoefte aan hebben kunnen 's middags nog even rusten", legt Buijs uit. "Wij gaan denk ik een kleine wandeling maken, ik hoef zelf in ieder geval niet te slapen 's middags." De trainer verwacht in de wedstrijd met Fortuna Sittard geen 'walk-over'.

"Ik denk dat veel mensen ons als favoriet zien op basis van de laatste weken, maar het gaat gewoon een lastige wedstrijd worden. Ze proberen altijd met heel veel opportunisme en energie te spelen. Dat neemt niet weg dat wij denken dat er mogelijkheden liggen. Over het algemeen zijn er daar wel slechte veldomstandigheden. Vooral die éne strook aan de zijlijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!