VIDEO| Samenvatting: FC Groningen onderuit in duel tegen Fortuna

FC Groningen heeft vanavond verloren in de eredivisie. In Sittard werd er met 1-0 verloren van Fortuna. Karjailanen maakte het enige doelpunt van de avond.

Fortuna begon iets sterker aan de wedstrijd maar Groningen nam al snel het initiatief. Echter kwam het niet echt tot grote kansen, mede doordat de wedstrijd kort stillag vanwege rookontwikkeling. In het restant van de eerste helft was de wedstrijd niet bepaald spectaculair.

Kort na de rust kreeg El Hankouri wel een enorme kans, maar zijn inzet kon gekeerd worden door Koselev. Hrustic kreeg ook nog een aardige kans, maar de openingsgoal viel aan de andere kant. Karjailanen kon scoren vanuit een rebound dichtbij het doel.

Opstelling FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik (Gudmundsson 80'), Itakura, Warmerdam, Memisevic, El Messaoudi, Hrustic, El Hankouri, Asoro (Lundqvist 80'), Sierhuis (Benschop 73')