Padt teleurgesteld: ''We vergeten de trekker over te halen''

0
Padt teleurgesteld: ''We vergeten de trekker over te halen''

Sergio Padt is allesbehalve tevreden na het verloren duel met FC Utrecht. De FC Groningen-doelman wijt het verlies aan slordigheid in de afronding bij de Groningers. 

"We vergeten de trekker over te halen", stelt Padt in gesprek met RTV Noord. "Zij doen het wel en daarmee krijg je het deksel op de neus. In de eerste helft kregen we totaal geen grip op FC Utrecht, maar in de tweede hebben wij de controle. Dan is het extra zuur dat de tegengoal toch nog valt."

FC Groningen is zich na een reeks van goede wedstrijd weer bewust van de realiteit. "Dat was al zo na vorige week", zegt Padt. "In de eerste helft komen we overal een stap te laat, hebben moeite de bal naar de juiste kleur te spelen. Dat was na de pauze wel anders. Mijn collega Maarten Paes bij Utrecht haalde er ook nog een aardige bal uit. Het is een teleurstelling dat je de kansen niet afmaakt."

In het veld was Padt vandaag druk met het coachen van zijn spelers. "Dat doe ik liever in het veld en dat ze er nog iets aan kunnen doen dan hier voor de camera", verklaart Padt na afloop.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!