Te Wierik reageert op transfergeruchten: ''Daar lijkt het wel op, ja'' Matchday: FC Groningen met Sierhuis in duel met FC Twente 'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten''

Immers blikt vooruit: ''Voor Buijs staat er ook iets op het spel''

( 0 reacties)
Immers blikt vooruit: ''Voor Buijs staat er ook iets op het spel''

ADO Den Haag heeft al vijf competitieduels op rij niet weten te winnen, maar hoopt daar komende zaterdag verandering in te brengen. Zaterdagavond komt FC Groningen op bezoek in het Cars Jeans Stadion. 

"FC Groningen wil voetballen, maar beschikt ook over een fysieke ploeg. Dat wordt een lastige wedstrijd, met veel duels", zegt Immers voor de camera van ADO Den Haag TV. ADO staat ook al twee wedstrijden droog. "Hopelijk lukt het ons dan wel te scoren. Voor hen staat er ook iets op het spel. Het is de oude club van hun trainer, Danny Buijs. Vorig jaar heeft-ie hier ook verloren." 

De ploeg van interim-trainer Dirk Heesen kan de punten goed gebruiken, want ADO staat zeventiende met vier punten meer dan hekkensluiter RKC Waalwijk. "In deze fase is het belangrijk dat je gewoon punten haalt. Het interesseert niemand hoeveel het wordt, of hoe we het doen. Als we maar winnen. Voor een 1-0 tegen FC Groningen teken ik zeker", aldus Immers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›