Buijs waarschuwt: ''Het kan een heksenketel worden in hun stadion''

0
Buijs waarschuwt: ''Het kan een heksenketel worden in hun stadion''

FC Groningen hervat dit weekend de competitie tegen FC Twente. Trainer Danny Buijs ziet gelijkenissen tussen de Tukkers en de Groningers. 

"FC Groningen en FC Twente zijn vergelijkbare volksclubs, allebei enorme voetbalbolwerken met een trouwe achterban", zegt Buijs op de website van FC Groningen. "FC Twente heeft de fase voor de winterstop een moeilijke periode gehad en ze zullen blij geweest zijn met de winterstop."

Buijs weet wat hij van FC Twente kan verwachten. "Hun speelwijze is bekend, maar ik verwacht wel wat andere ‘poppetjes’ bij de tegenstander, door wat blessures en om nieuwe spelers in te passen. Het is een voetballende ploeg en het kan een heksenketel worden in hun volle stadion."

Daarnaast merkt dat er een zekere rivaliteit tussen beide teams bestaat. "Er ligt vanuit het verleden wel wat sentiment en rivaliteit en het is mooi dat er meer dan vijfhonderd supporters meereizen vanuit Groningen. We zijn blij dat het weer om het ‘echie’ gaat en kunnen morgenavond (zaterdag) kijken hoe we erop staan na de winterstop."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!