Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

''We hebben maar één probleem en dat is de kracht van FC Groningen''

( 0 reacties)
''We hebben maar één probleem en dat is de kracht van FC Groningen''

Gonzalo Garcia denkt zaterdag een hele kluif te hebben aan tegenstander FC Groningen. De FC Twente-trainer ziet dat de Groningers de laatste weken voor de winterstop de weg naar boven hebben ingezet.

FC Twente ging daarentegen met een vervelend gevoel de winterstop in. De Tukkers wisten al vijf wedstrijden niet meer te winnen. "In het laatste deel van 2019 zaten we in een cirkel van teleurstellingen en problemen waar we maar niet uitkwamen", zegt Garcia in gesprek met Tubantia.

"De energie was weg", concludeert de FC Twente-trainer. "Dat hebben we in de voorbije weken weg proberen te werken. De spirit is terug. We hebben eigenlijk maar één probleem en dat is de kracht van de tegenstander, FC Groningen", besluit Garcia. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›