''De supporters snakken ernaar om FC Groningen weer te zien spelen'' FC Groningen gewaarschuwd: grote kans op leeg stadion in heel 2020 Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: play-offs naar enkel duel' Nijland: ''Die is in Nederland op dit moment ver te zoeken''

''We hebben maar één probleem en dat is de kracht van FC Groningen''

0
''We hebben maar één probleem en dat is de kracht van FC Groningen''

Gonzalo Garcia denkt zaterdag een hele kluif te hebben aan tegenstander FC Groningen. De FC Twente-trainer ziet dat de Groningers de laatste weken voor de winterstop de weg naar boven hebben ingezet.

FC Twente ging daarentegen met een vervelend gevoel de winterstop in. De Tukkers wisten al vijf wedstrijden niet meer te winnen. "In het laatste deel van 2019 zaten we in een cirkel van teleurstellingen en problemen waar we maar niet uitkwamen", zegt Garcia in gesprek met Tubantia.

"De energie was weg", concludeert de FC Twente-trainer. "Dat hebben we in de voorbije weken weg proberen te werken. De spirit is terug. We hebben eigenlijk maar één probleem en dat is de kracht van de tegenstander, FC Groningen", besluit Garcia. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›