Postema opgelucht: ''Ik dacht zelf dat het erger was''

Romano Postema kende zaterdag een ongelukkige tweede wedstrijd in de basis van FC Groningen. Tegen Vitesse miste de achttienjarige spits een grote kans en moest hij in de tweede helft het veld met een blessure verlaten. 

In een interview met FOX Sports ziet Postema het moment terug, waarbij hij geblesseerd raakte. "Ik probeerde de bal nog binnen te houden. De tegenstander viel op mijn been. Ik dacht zelf dat het erger was dan uiteindelijk bleek. Ik dacht in eerste instantie dat ik er een tijdje uit zou liggen, zoveel pijn had ik ook. Ik kon mijn been ook niet strekken."

Na rust betrad Postema weer het veld, maar liet hij zich na een kleine vijf minuten alsnog wisselen. "Ik probeerde in de tweede helft nog door te gaan, maar ik merkte dat ik geen honderd procent kon geven. Toen heb ik ervoor gekozen om te wisselen, want iemand anders kan wel volle bak gaan. Ik denk dat dit een verstandige keuze is."

De komende dagen zal de staf van FC Groningen verder onderzoeken hoe Postema eraan toe is. "Ik weet nog niet precies wat er aan de hand is", zegt hij. "Dat gaan we morgen zien. Ik ga er niet vanuit dat het iets ergs is. De pijn trekt ook wel weer weg. Laten we hopen dat ik snel weer voluit kan." 

Lees meer:
0 reacties