'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer'' BREAKING: Ron Jans stapt op als trainer van FC Cincinnati FC Groningen moet aanvoerder missen in thuiswedstrijd tegen VVV VIDEO | Samenvatting: FC Groningen boekt zege bij Sparta Rotterdam

OFFICIEEL | Buijs ook na dit seizoen trainer van FC Groningen

( 0 reacties)
OFFICIEEL | Buijs ook na dit seizoen trainer van FC Groningen

Danny Buijs blijft na het huidige seizoen aan als trainer van FC Groningen. De 37-jarige oefenmeester heeft zijn contract in Groningen met twee seizoenen verlengd. Dat heeft FC Groningen dinsdag via de officiële kanalen naar buiten gebracht.

Op een persconferentie morgenmiddag zal td Mark-Jan Fledderus verdere toelichting geven op de beslissing om het contract van Danny Buijs te verlengen. Ook zal de trainer van FC Groningen dan zijn zegje doen.

Buijs is inmiddels al ruim anderhalf jaar trainer van FC Groningen. In zijn eerste seizoen kende de Schiedammer een stroeve start, maar eindigde hij na een tweede seizoenshelft met FC Groningen op een achtste plek. Een klein jaar later staat de Trots van het Noorden opnieuw op de achtste positie. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›