Emotionele Te Wierik: ''Ik vergeet deze periode nooit meer''

Mike te Wierik heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. Door het stilleggen van de Eredivisie komt de aanvoerder niet tot zijn honderdste wedstrijd in het groenwit aangezien hij naar Derby County verkast.

"Als ik zo naar ons veld kijk word ik er toch een beetje droevig van. Er staan geen goals meer op het veld, het lijkt wel voorbereidingstijd. Het is einde seizoen, maar ik had graag nog voor FC Groningen willen spelen. Ik wilde de honderd wedstrijden voor deze club halen. Dat was normaal gesproken ook gebeurd als dat virus er niet tussen was gekomen. Het is bij 95 gebleven", begint Te Wierik in Dagblad van het Noorden.

Te Wierik heeft het altijd goed naar zijn zin gehad bij FC Groningen. "Wel 95 heel mooie herinneringen. Ik heb een prachtige tijd gehad bij FC Groningen, heb me altijd gesteund gevoeld. Daar ben ik iedereen heel dankbaar voor. Ik heb altijd mijn best gedaan, al zal het heus niet elke wedstrijd even goed zijn geweest. Ik ga Groningen zeker missen. Ik vergeet deze periode nooit meer."

Lees meer:
0 reacties