Homepage » Eerste elftal » Nijland: ''Na de nederlaag bij Sparta ontvingen we driehonderd e-mails''

Nijland: ''Na de nederlaag bij Sparta ontvingen we driehonderd e-mails''

( 1 reacties)
Nijland: ''Na de nederlaag bij Sparta ontvingen we driehonderd e-mails''

Technisch directeur Hans Nijland is niet tevreden over de seizoensstart van FC Groningen. Tegenover het NRC reageeert hij op de resultaten en het wegblijven van supporters.

''Ik vind dit de lastigste periode. Ik heb de degradatie meegemaakt in het seizoen 1997/1998. Toen kreeg ik zeven faxen en een briefkaart. Nu gaat het de hele dag door met berichten via sociale media. Na de nederlaag bij Sparta ontvingen we driehonderd e-mails'', begint Nijland.

Toch denkt hij niet dat het alleen aan FC Groningen ligt dat de supporters wegblijven. ''Een Groninger heeft zo veel mogelijkheden. Er is basketbal, volleybal en een museum in onze stad. Daarnaast is er Fox Sports. Ik snap best dat als het koud en regenachtig is een supporter liever thuis voor de buis zit'', gaat hij verder.

Hij hoopt de situatie snel om te draaien. ''We zijn er 24 uur per dag mee bezig. De situatie grijpt mij ook aan. Want behalve algemeen directeur ben ik ook een enorme supporter van deze club'', besluit de technisch directeur hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Nov 2017 om 12:52
    Want behalve algemeen directeur ben ik ook een enorme supporter van deze club'', besluit de technisch directeur hoopvol.Wat klopt er niet in de bovenstaande zin... hint: staat ook verkeerd in de eerste regel.
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›