'Het was een heel circus bij de KNVB en ik heb daar echt wel een mening over''

Arjen Robben meldde zich afgelopen week bij het Nederlands Elftal. De voormalig aanvaller van FC Groningen speelde zondagavond mee tegen Ivoorkust en maakte meteen een sterke indruk op de rechterflank. Vrijdag staat Dick Advocaat weer voor het eerst aan het roer bij Oranje.

"Je moet er ook niet meer van maken dan het is. Het is niet zo dat er heel lang gepraat moet worden, we gaan min of meer op dezelfde voet verder. Alleen staat er nu een nieuwe trainer voor de groep en hij zal toch wel wat andere accenten willen leggen", aldus Robben tegenover Metro.

Advocaat verliet het Nederlands Elftal vorig jaar nog voor een lucratief avontuur bij Fenerbahce. "Om het lang over het verleden te hebben heeft geen zin. Er is van alles gebeurd. Het was een heel circus en ik heb daar echt wel een mening over, maar die houd ik voor mezelf. Als aanvoerder moet ik het elftal en de spelergroep beschermen en als ik nu alles weer oprakel gaat dat een eigen leven leiden met het gevaar dat iedereen weer over elkaar heen valt en niemand die het dan meer over de wedstrijd tegen Luxemburg heeft."

Lees meer:
0 reacties