Trotse vader Hateboer: ''Ik kreeg alleen een appje met de woorden: 'Ik zit erbij'''

Oud FC-Groningen-verdediger Hans Hateboer kreeg deze week mooi nieuws van bondscoach Ronald Koeman. Voor het eerst mocht hij deel uitmaken van de selectie van het Nederlands Elftal. 

''Ik heb nog niet eens de kans gekregen om hem te spreken, ik kreeg alleen een appje met de woorden: 'Ik zit erbij''', zegt trotste vader André Hateboer in de Dagblad van het Noorden. ''Hij moest trainen bij zijn club Atalanta. Zo is Hans ook weer. Hij stapt direct in de auto en rijdt weg. Nuchter als hij is. Met de beide beentjes op de grond."

''Wie had dit ooit gedacht? Hans in Oranje. Ik denk dat hij geselecteerd is vanwege zijn winnaarsmentaliteit'', vervolgt André. ''We zullen er vrijdag zeker bij zijn. En als hij geen minuten maakt in Amsterdam moeten we ook nog naar Genève. Desnoods vliegen we vanaf Airport Oostwold naar Zwitserland. We willen het debuut niet missen. Waar dit allemaal op uitdraait? Ik weet alleen dat het jongensboek nog lang niet dicht is." Jammer vindt hij het dat Arjen Robben niet meer speelt bij het Nederlands elftal: ''Dan zeggen we nu maar: de opvolger van Robben komt uit Beerta'', besluit hij lachend.

Lees meer:
0 reacties