Homepage » Historie & oud-spelers » Voormalig FC Groningen-held Leonardo bezorgt pakketjes: ''Bijna een jaar voor werken''

Voormalig FC Groningen-held Leonardo bezorgt pakketjes: ''Bijna een jaar voor werken''

( 0 reacties)
Voormalig FC Groningen-held Leonardo bezorgt pakketjes: ''Bijna een jaar voor werken''

Hij was in de beginjaren van deze eeuw een van de smaakmakers bij FC Groningen: Leonardo dos Santos Silva. Anno 2018 is hij pakketbezorger bij UPS.

En dat is niet omdat hij een teveel aan vrije tijd heeft. Er moet brood op de plank komen. "Mensen denken dat alle voetballers honderdduizend euro per maand verdienen. Was dat maar waar", steekt Leonardo van wal in gesprek met Voetbal International. Na een succesvolle periode bij in het Hoge Noorden vertrok Leonardo naar Feyenoord.

"Ik heb het goed gehad, hoor, verdiende bij Feyenoord ietsje boven de, ehm... Balkenende-norm? Dat is 'm toch? In mijn latere jaren was mijn salaris natuurlijk een stuk lager. Ik moest er mijn gezin meer onderhouden en stuurde ook maandelijks geld naar de familie in Brazilië", vervolgt de dribbelaar van weleer.

Of Leonardo het geld over de balk smeet? "Nee, zo'n type ben ik niet. Ik heb me één keer laten gaan met een Vacheron Constantin-horloge. Mijn duurste aankoop ooit. Het ding was van staal, niet eens van goud, maar wel twaalfduizend euro", aldus Leonardo, die vervolgens naar zijn hoofd grijpt. "Daar moet ik nu bijna een jaar voor werken", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›