Letschert kent geen medelijden met oude club: ''We moeten ze nog dieper in de malaise duwen''

( 1 reacties)
Letschert kent geen medelijden met oude club: ''We moeten ze nog dieper in de malaise duwen''

Timo Letschert speelde in het seizoen 2012/2013 voor FC Groningen. Momenteel speelt de verdediger bij FC Utrecht, waarmee er morgen een weerzien met zijn oude club op het programma staat.

''Alleen is van die spelersgroep van toen volgens mij letterlijk iedereen vertrokken", begint Letschert in het Algemeen Dagblad. ''Echt ongelooflijk. Maar ik vind het altijd leuk om daar te voetballen. Normaal zit het goed vol, de laatste tijd wat minder.''

''Het is voor beide teams noodzaak om te winnen'', vervolgt hij. ''Ik denk dat Groningen nog slechter is begonnen, met al die onrust ook donderdag na de wedstrijd en die keeper - tenminste, dat las ik - die iemand op zijn bek sloeg in de trein. Er zijn heel wat dingen aan de hand, maar daar hebben wij niks mee te maken. Je hebt het gevoel dat ze in het nauw zitten, maar wij moeten zorgen dat we niet het kantelpunt voor ze zijn. We moeten ze nog dieper in de malaise duwen'', besluit Letschert.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Sep 2018 om 13:34
    Wat een sukkelt is dat die Letschert vind zich zelf een stoere vent zeker nou ze hebben hem ook uit de goot gered. Komt ook niets van terecht.