Veldwijk geeft toe: ''Ik heb me weleens gedragen zoals ik liever niet wil doen'

Lars Veldwijk is zelf niet alleen bekend, ook zijn vriendin Monica Geuze is bekend. De spits van Sparta Rotterdam hoort veel kritiek over zijn vriendin, maar moet er zelf maar om lachen. Hij houdt wel van een dolletje.

"Tegenwoordig heb ik een vriendin die bekend is (Geuze, red.). Dan is één en één al snel twee. Het is heel makkelijk om daar grapjes over te maken. Ik moet altijd wel lachen om de supporters die dat doen. Ik vind het ook wel leuk, beetje over en weer uitdagen", begint Veldwijk. "Daar lach ik altijd om, maar als ik scoor maak ik dan een gebaartje. Dan ben ik weer die arrogante speler, maar het is een mooi spelletje. Aan het einde van de dag drinken we een biertje en is alles weer goed."

De voormalig spits van onder meer FC Groningen geeft toe dat hij vorig seizoen niet helemaal zichzelf was. "Bij Groningen heb ik me weleens gedragen zoals ik liever niet wil doen", vervolgt de centrumspits. Volgens hem heeft hij daar echter wel een reden voor. "We hadden een heel moeilijk jaar met heel veel negatieve dingen. Soms werd ik in het veld gebracht en moest ik oorlog maken, vervelend zijn, irritant doen. Ik heb geloof ik ook ruzie gemaakt met Renato Tapia van Feyenoord. Die jongens zie je dan later in Marbella en dan denk je bij jezelf: waarom heb je dat nou gedaan", vraagt de lange aanvaller zich af in gesprek met Voetbal International.

Lees meer:
0 reacties