Nevland en Andersson even terug bij FC Groningen: ''Enthousiasme is groot''

( 0 reacties)
Nevland en Andersson even terug bij FC Groningen: ''Enthousiasme is groot''

FC Groningen speelt op zondag 2 december in eigen huis tegen NAC Breda. Die thuiswedstrijd staat in het teken van een feest der herkenning.

FC Groningen heeft namelijk voor dei dag alle oud-spelers en -trainers uitgenodigd. "Bij het afscheid van het toenmalige Stadion Oosterpark op zondag 18 december 2005 werd voor het laatst een dergelijk evenement gehouden", laat algemeen directeur Hans Nijland weten op de officiële website van FC Groningen.

"Dertien jaar later trachten wij zoveel mogelijk oud-spelers en -trainers naar Groningen te krijgen om hen in het zonnetje te zetten rondom ons thuisduel met NAC Breda, op zondag 2 december", vervolgt hij. "Deze keer zullen de 'Helden van Weleer' een ereronde maken langs de tribunes."

FC Groningen heeft al een aantal toezeggingen. "We proberen zoveel mogelijk spelers en trainers met een FC-verleden persoonlijk te benaderen en het enthousiasme onder hen die wij al hebben weten te bereiken is groot. De eerste twee namen van oud-spelers die hun aanwezigheid hebben aangekondigd, kunnen we noemen. Dat zijn die van de voormalige publiekslievelingen Petter Andersson en Erik Nevland! De komende periode zullen wij nog meer namen van coryfeeën bekendmaken", aldus Nijland.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›