Linssen eerlijk: ''Ik kon goed met Hans, maar het heeft ook weleens geknetterd''

Het nieuws dat Hans Nijland na dit seizoen afscheid neemt bij FC Groningen heeft ook oud-Groninger Bryan Linssen bereikt. De 28-jarige aanvaller heeft goede herinneringen aan de voorzitter van de Trots van het Noorden.

"Ik kon goed met Hans, maar het heeft ook weleens geknetterd tussen ons", is Linssen eerlijk tegenover FC Afkicken. "Ik ben wel iemand die voor zichzelf en voor het team opkomt. Dat botste weleens. Eigenlijk was dat altijd ook wel leuk. Hans reageerde altijd op zijn manier. We weten allemaal hoe Hans is."

"Het is een mooie vent. Ik vind het dan ook erg jammer dat hij weg aan het einde van het seizoen weggaat", vervolgt Linssen. Wie van de twee een groter haantje is? "Hans is wel een groter haantje", lacht Linssen. "Hij is uiteindelijk de baas. Wat hij zegt, dat gebeurt. Zo simpel is het."

"Ik heb heel veel respect voor wat hij heeft neergezet bij FC Groningen." Of Linssen een voorzitter had meegemaakt die nog meer betrokken was bij de club? "Nou, ik heb ook Jan Smit bij Heracles meegemaakt. Die stond altijd in de kleedkamer. Als je dan verloren had, deed hij na afloop de bespreking. Dan gaf hij iedereen even op z'n kloten." Linssen heeft voor zowel Smit als Nijland veel bewondering. "Het is mooi dat zulke mensen zo veel voor een club doen en tegelijkertijd supporter zijn. Ze handelen niet alleen zakelijk, maar ook uit emotie."

Lees meer:
0 reacties